Ιστορία

Η εταιρεία Θαλής Νεφελούδης food additives ιδρύθηκε το 1965 από τον Θρασύβουλο Νεφελούδη, με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή, εμπορία και διανομή αμύλων στην βιομηχανία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων. Η εταιρεία αναπτύχθηκε γρήγορα εισάγοντας τεχνογνωσία, διευρύνοντας την λίστα των προϊόντων της και κτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους προμηθευτές της, τις οποίες διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Η εξέλιξη αυτή ενισχύθηκε από το 1993 και μετά, όταν τη διοίκηση της εταιρείας αναλαμβάνει ο Θαλής Νεφελούδης. Στα έτη που ακολουθούν η εταιρεία Θαλής Νεφελούδης food additives μετεξελίσσεται και σε μια δυναμική παραγωγική μονάδα. Μεταφέρεται σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στη Σίνδο και επενδύει σε τεχνολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή μιγμάτων καθώς και τη δημιουργία ενός σύγχρονου πιλοτικού εργαστηρίου, το οποίο σηματοδοτεί την είσοδό της στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Σήμερα, μετά από μισό αιώνα διαρκούς παρουσίας στην ελληνική, κυπριακή και ευρύτερη βαλκανική αγορά, ανυπομονούμε για τα επόμενα 50 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ