R&D

Η εταιρεία Θαλής Νεφελούδης food additives εδώ και 20 χρόνια πρωτοπορεί, έχοντας δικό της Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Στόχος του τμήματος είναι η εύρεση πρωτοποριακών προϊόντων, υψηλών σε διατροφική αξία, δομή και εμφάνιση. Στόχος και σκοπός του τμήματος είναι η δημιουργία custom–made προϊόντων. Το τμήμα έχει άμεση σχέση με τους πελάτες, ακούει και βλέπει τις ανάγκες τους, και στη συνέχεια υλοποιεί, εναρμονισμένα πάντα με τον Ευρωπαϊκό Κώδικα Τροφίμων. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργεί το νέο προϊόν ή βελτιώνει το υφιστάμενο καθ’ υπόδειξη του πελάτη, διατηρώντας πάντα το απόρρητο και “κλειδώνοντας” την εκάστοτε συνταγή.

Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης εδώ και χρόνια συνεργάζεται με ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ελλάδας (ΑΕΙ & ΑΤΕΙ) και βελτιώνει συνεχώς το επιστημονικό του επίπεδο και το ανθρώπινο δυναμικό του. Αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες τροφίμων (γεωπόνους-τεχνολόγους τροφίμων, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων) και διακρίνεται για την επιστημονική τεχνογνωσία του.

Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης παρέχει την δυνατότητα στον κάθε επαγγελματία (νέο ή παλιό) να λύσει κάθε τεχνική του πρόκληση που αφορά τους εξής τομείς της βιομηχανίας τροφίμων:

Το προσωπικό που πλαισιώνει το τμήμα αυτό, λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στην παραγωγική διαδικασία και της γνώσης του στην λειτουργικότητα των συστατικών (βοηθητικών υλών και προσθέτων) βοηθάει τους πελάτες ώστε να αποκτήσουν αξία τα προϊόντα τους.

Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης συμβάλλει στα ακόλουθα:

Ο κάθε επαγγελματίας που έρχεται σε επαφή μαζί μας και ενδιαφέρεται είτε για την βελτίωση των υφιστάμενων προϊόντων του και της παραγωγικής του διαδικασίας, είτε για την δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων, μπορεί να υπολογίζει στην επιτυχία του με την έρευνα και τη τεχνολογία μέσω των επιστημόνων τροφίμων μας.

Άλλωστε, εδώ και τόσα χρόνια ξεχωρίζουμε για την ισχυρή μας δέσμευση απέναντι στην επίλυση του προβλήματος του πελάτη. Η υλοποίηση των δεσμεύσεων μας σε συνεργασία με την ισχυρή τεχνογνωσία του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης είναι το κλειδί που οδηγεί στην επιτυχία των πελατών μας.

Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης χωρίζεται σε 3 τομείς:

Τμήμα Έρευνας

Αναζητά τις ανάγκες της αγοράς σε συνεργασία με το Τμήμα Πωλήσεων Ερευνά και σχεδιάζει τη δημιουργία νέων προϊόντων ή την βελτίωση ήδη υπαρχόντων προϊόντων

Τμήμα Ανάπτυξης Προϊόντων

Βελτιώνει οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων (υφή, γεύση, άρωμα)
Βελτιώνει τις διαδικασίες παραγωγής προϊόντων
Ερευνά, πειραματίζεται και δημιουργεί, έχοντας ως γνώμονα την γνώση της λειτουργικότητας του κάθε συστατικού, συνδυάζοντας και δημιουργώντας το απαιτούμενο προϊόν

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Πελατών

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας Νεφελούδης food additives βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ