R&D

Ήταν 2000 όταν η Θαλής Νefeloudis food additives ίδρυσε το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, καινοτομώντας στην Ελλάδα. Στόχος και επιδίωξη του Τμήματος είναι να προσφέρει πρωτοπόρες και εξατομικευμένες προτάσεις σε παρασκευές υψηλής διατροφικής αξίας, υφής και εμφάνισης!

Το Τμήμα έχει άμεση σχέση με τους πελάτες, ακούει, βλέπει τις ανάγκες τους και στη συνέχεια τις υλοποιεί, εναρμονισμένο πάντα με τον Ευρωπαϊκό κώδικα τροφίμων. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργεί το νέο προϊόν ή βελτιώνει το υφιστάμενο καθ’ υπόδειξη του πελάτη, πάντοτε διατηρώντας το απόρρητο και κλειδώνοντας την εκάστοτε συνταγή.

Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης εδώ και χρόνια συνεργάζεται με ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ελλάδας (ΑΕΙ & ΑΤΕΙ) και βελτιώνει συνεχώς το επιστημονικό του επίπεδο και το ανθρώπινο δυναμικό του. Αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες τροφίμων (γεωπόνους-τεχνολόγους τροφίμων, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων) και διακρίνεται για την επιστημονική του κατάρτιση και την τεχνογνωσία του.

Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης παρέχει την δυνατότητα στον κάθε επαγγελματία (νέο ή παλιό) να επιλύσει κάθε τεχνική του πρόκληση που αφορά τους εξής τομείς της βιομηχανίας τροφίμων:

Το προσωπικό, έμπειρο στην παραγωγική διαδικασία και με εγνωσμένη την λειτουργικότητα των συστατικών (βοηθητικών υλών και προσθέτων) βοηθάει τους πελάτες ώστε προϊόντα τους να αποκτούν αξία άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης συμβάλλει στα ακόλουθα:

Ο επαγγελματίας που έρχεται σε επαφή μαζί μας και ενδιαφέρεται είτε για την βελτίωση των υφιστάμενων προϊόντων του και της παραγωγικής του διαδικασίας είτε για την δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων, μπορεί να στηριχτεί με ασφάλεια στις συμβουλές των επιστημόνων τροφίμων μας, στην έρευνα, τις επιστημονικές και τεχνολογικές τους προτάσεις .
Άλλωστε, εδώ και τόσα χρόνια ξεχωρίζουμε για την ισχυρή μας δέσμευση απέναντι στην επίλυση του προβλήματος του πελάτη. Η υλοποίηση των δεσμεύσεων μας σε συνεργασία με την ισχυρή τεχνογνωσία του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης είναι το κλειδί που οδηγεί στην επιτυχία των πελατών μας!

Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης χωρίζεται σε 3 τομείς:
Τμήμα Έρευνας
Αναζητά τις ανάγκες της αγοράς σε συνεργασία με το Τμήμα Πωλήσεων. Ερευνά και σχεδιάζει τη δημιουργία νέων προϊόντων ή την βελτίωση ήδη υπαρχόντων προϊόντων.

Τμήμα Ανάπτυξης Προϊόντων
Βελτιώνει οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων (υφή, γεύση, άρωμα). Βελτιώνει τις διαδικασίες παραγωγής προϊόντων.
Ερευνά, πειραματίζεται και δημιουργεί, με γνώμονα τη λειτουργικότητα κάθε συστατικού, συνδυάζοντάς τα και δημιουργώντας το απαιτούμενο προϊόν.

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Πελατών
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας Nefeloudis Food Additives βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Οι λύσεις και τα προϊόντα μας εξηγούν την ιστορία μας. Ρωτήστε τους πελάτες μας!

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ